Telefonie

Access control

ICT Security

ICT & Development

Access control

Een toegangscontrole is bijna letterlijk het controleren en beheren van de toegang tot uw pand of een specifiek gedeelte van uw pand. In plaats van de oude slot- en sleutelmethode, wordt uw pand nu elektronisch beveiligd via een toegangscontrolesysteem, met speciale elektronische sleutels en lezers in plaats van de gewone sloten en sleutels.

Access control camera security safety

Ons aanbod

Een Toegangscontrole is bijna letterlijk het controleren en beheren van de toegang tot uw pand of een specifiek gedeelte van uw pand. In plaats van de oude slot- en sleutelmethode, wordt uw pand nu elektronisch beveiligd via een toegangscontrolesysteem, met speciale elektronische sleutels en lezers in plaats van de gewone sloten en sleutels.

Een camerasysteem verhoogt sterk het veiligheidsgevoel. Het kan worden ingezet als afschrikmiddel of om een overzicht te geven van uw bedrijf of prive-woning. Zo kunnen we ook nummerplaten herkennen en eventuele toegang verlenen of net weigeren. HVNV bied u hier een aantal oplossingen van de beste prijs/kwaliteitsverhoudingen.

Voor een maximale beveiliging kunt u uw camera-systeem direct koppelen aan uw toegangscontrolesysteem. Zodra uw camerasysteem en het toegangscontrolesysteem zijn verbonden, hoeft u slechts een gedeelte van de software te beheren. U kunt de beelden van uw bekijken naast de deur- en alarmactiviteiten die in het toegangscontrolesysteem zijn geregistreerd. Wanneer iemand met een ongeldige tag of kaart toegang tot uw gebouw probeert te verkrijgen, ziet u meteen wie deze persoon was en wanneer het is gebeurd.

 

HVNV is tevens vergund door het FOD BiZa als onderneming voor Camerasystemen.