Telefonie

Access control

ICT Security

ICT & Development

Telefonie en VOIP

Bij de aankoop of huur van een nieuwe telefooncentrale moet u bepaalde keuzes maken. Gaan we voor de centrale “inhouse” of verkiezen we een “cloud-omgeving” ? Is die cloud-omgeving dan een public of private cloud? Een kleinere onderneming gaat meer voor een cloud-omgeving waar de grotere eerder kiezen voor een inhouse of private-cloud oplossing. Gaan we voor de klassieke ISDN-lijn of eerder de VoIP variant? Wat betreft de kostprijs van abonnementen en gesprekken is VoIP een stuk voordeliger. Is dit zo?

Allemaal vragen waar wij bij HVNV het juiste antwoord op hebben.

Panasonic Tiptel Telefonie VOIP

Ons gamma

Met de komst van het “stabiele” breedband internet ging er een wereld open voor nieuwe spelers die zich naast de grote operatoren gingen vestigen. Dit maakt dat we ondertussen kunnen zeggen dat VoIP telefonie de standaard is geworden voor de onderneming. Helaas is niet  elke aanbieder even betrouwbaar en kwalitatief.

HVNV selecteerde daarom voor u de betere. Niet alleen in prijs, maar ook in kwaliteit en service.

Bent u op zoek naar een bepaalde integratie?

HVNV verzorgt voor u meerdere vormen van integraties met uw telefoonsysteem. Zo kan een klantenfiche van de beller openen bij een inkomende oproep, of kan een nummer gebeld worden vanuit gelijk welke software of website. Kortom, U hoeft het nummer niet meer op uw telefoontoestel in te toetsen. Een klik met de muis volstaat om uw contactpersoon automatisch te bellen.

Om u dit allemaal te kunnen garanderen  kiest HVNV voor een aantal gevestigde merken.

  • Panasonic voor de 'inhouse" en de "private cloud" oplossingen
  • 3CX voor de cloudliefhebbers

ALLEMAAL met de juiste service, HVNV service.

Panasonic KX-NS700

Panasonic KX-NS700

Panasonic KX-NS700