Telefonie

Access control

ICT Security

ICT & Development

ICT Security

Telefonie, toegangscontrole,camerabewaking, internet, … alles verloopt vandaag via je netwerk. Vandaag is alles “cloud” is en we vertrouwen ook steeds meer toe aan de “cloud”. Daarom is het meer dan ooit nodig om ons te beveiligen tegen aanvallen.

ICT Security Switch Network

Ons gamma

Telefonie, toegangscontrole,camerabewaking, internet, … alles verloopt vandaag via je netwerk. Vandaag is alles “cloud” is en we vertrouwen ook steeds meer toe aan de “cloud”. Daarom is het meer dan ooit nodig om ons te beveiligen tegen aanvallen. Hacking, identiteitsdiefstal, malware en online fraude zijn maar een paar van de veelvoorkomende dreigingen waarmee gebruikers te maken kunnen krijgen.

HVNV Netwerken en beveiliging richt er zich volledig op om van uw netwerk een snel, veilig en betrouwbaar netwerk te maken. HVNV gaat na hoe uw netwerk te beveiligen en treft samen met u dan de nodige maatregelen om de risico's ten aanzien van de communicatie via netwerken te beheersen. Dit doen we met FORTINET.

Dmv een kleine audit leren we uw netwerk kennen. Aan de hand daarvan word een opslag- en backupplan, alsook een beveiligingsplan opgesteld. Data en/of backup kan in de cloud of private-cloud worden opgeslagen.

 

Corporate Video 4min - Fortinet